REVOGAN- Balances your diet

Hoe genieten van voeding en diëten al bijna 50 jaar perfect samen gaan.

heading

Toen...

In de Burgstraat in Gent begon de familie De Pannemaeker in 1850 haar apotheek. Daar ligt ook de oorsprong van wat meer dan een eeuw later, namelijk in 1965, REVOGAN wordt. REVOGAN spitst zich vanaf dan toe op dieetvoeding en farmaceutische producten.

En nu

In 2015 bestond REVOGAN 50 jaar. De groep telt een 40-tal medewerkers, waarvan ruim de helft vrouwen, 16 diëtisten en goed voor zo’n 15 miljoen euro omzet. REVOGAN richt zich tot twee markten: enerzijds de collectiviteiten en dieetwinkels en anderzijds de apotheken.

Collectiviteiten

Binnen de collectiviteiten en gespecialiseerde winkels biedt REVOGAN dieetvoeding aan in een vrij uitgebreid assortiment dat de behoeften van de meeste medische diëten ruimschoots dekt. Suikervrij, zoutloos of zoutarm, vetarm, glutenvrij, eiwitarm of -rijk… Maar ook voor ondervoeding en personen met slikproblemen heeft REVOGAN aangepaste voeding.

Farma

Specifiek voor de farmaceutische markt brengt REVOGAN een erg breed gamma van farmaceutische producten. Dit ruime aanbod compenseert de tekorten in de hedendaagse voeding.

Producten

Hier kan u doorklikken naar het uitgebreide gamma aan producten

heading