
Aangepaste voeding met creativiteit voor meer comfort
Posted on 11 december 2014
Ontbijt

– voor 1 persoon –
Ingrediënten
- 30 g Findus pannenkoeken (1 stuks)
- 10 g confituur zonder stukjes
Werkwijze
- Laat het pannenkoekje ontdooien.
- Smeer de confituur over de pannenkoek.
Opmerkingen
- De confituur kan vervangen worden door de fruitpuree van Findus.
- Bind de puree met Revogan Clear instant verdikkingsmiddel tot de gewenste dikte.

– voor 1 persoon –
Ingrediënten
- 26 g Revogan instant graanvlokken HP koffie
- 200 ml volle melk
Werkwijze
- Mix of meng de graanvlokken met de warme of lauwe melk.
- Serveer warm of lauw.
Tussendoor



– voor 1 persoon –
Ingrediënten
- 50 g Findus puree framboos
- 1 el revogan graanvlokken natuur
- Kristalsuiker volgens smaak
- 1 el Inpulse
- 150 ml natuuryoghurt, zonder stukjes
Werkwijze
- Mix alle ingrediënten goed.
- Serveer koud.
Middagmaal

– 1 portie van 1,25 dl –
Ingrediënten
- 35 g Findus kabeljauwpuree
- 90g Findus soep en sausbasis
- 1 el tomatenpuree
- kruiden
- Garnalenextract (geconcentreerde puree)
Werkwijze
- Meng alle ingrediënten en warm al roerend op.
- Breng op smaak.
- Serveer eventueel met een toefje room
– 1 portie van 1,25 dl –
Ingrediënten
- 35 g Findus erwtenpuree
- 90g Findus soep en sausbasis
- Findus gebakken spek
- kruiden
Werkwijze
- Meng alle ingrediënten en warm al roerend op.
- Breng op smaak.
- Serveer met reepjes gebakken spek


– 1 portie van 1,25 dl –
Ingrediënten
- 80 g Findus rijsttimbaal (1 stuk)
- 80 g Findus blokjes kiptimbaal
- 150 ml currysaus
- kruiden
Werkwijze
- Verwarm de timbalen in de steamer of microgolf.
- Breng op smaak.
- Maak een klassieke gladde currysaus of maak een saus met de Findus soep en sausbasis
– 1 portie van 1,25 dl –
Ingrediënten
- 200 g aardappelen
- 100 ml karnemelk
- 24 g Inpulse
- 2 eieren
- 50 g gepelde grijze garnalen
- Klontje boter
- Peper, zout, nootmuskaat
Werkwijze
- Schil de aardappelen en breng ze aan de kook.
- Meng de karnemelk, het Inpulse poeder en de kruiden en breng aan de kook.
- Stamp hierin de gekookte aardappelen tot een smeuïge massa (voeg desnoods nog karnemelk en eventueel een klontje boter toe)
- Kook de eieren
- Serveer de karnemelkpuree met de gekookte eieren en de garnalen
Avondmaal


– voor 1 persoon –
Ingrediënten
- 25 g Findus puree groene asperges
- 25 g Findus basis soep en saus
- Snuifje peper en zout
- Kruiden en bouillonpoeder
- 1 maatlepel Revogan instant verdikkingsmiddel Clear 200g
- Italiën vinaigrette Vandemoortele
Werkwijze
- Verwarm de puree en de basis voor soep.
- Breng op smaak met de kruiden en het bouillonpoeder.
- Voeg vervolgens het instant verdikkingsmiddel Clear toe en roer goed met een vork of klopper.
- Giet het mengsel in een vorm naar keuze en plaats het in de koelkast om af te koelen.
- Serveer koud op een bodempje vinaigrette


– voor 1 persoon –
Ingrediënten
- 25 g Findus puree zalm
- 25 g Findus basis soep en saus
- Snuifje peper en zout
- Kruiden en bouillonpoeder
- 1 maatlepel Revogan instant verdikkingsmiddel Clear 200g
- Italiën vinaigrette Vandemoortele
- Peterseli
Werkwijze
- Verwarm de puree en de basis voor soep.
- Breng op smaak met de kruiden en het bouillonpoeder.
- Voeg vervolgens het instant verdikkingsmiddel Clear toe en roer goed met een vork of klopper.
- Giet het mengsel in een vorm naar keuze en plaats het in de koelkast om af te koelen.
- Serveer koud eventueel op een bodempje vinaigrette, al of niet verder afgewerkt met andere kruiden naar keuze
- Bestrooi met peterseli
– voor 1 persoon –
Ingrediënten
- 200 g aardappelpuree
- 25 g Findus vispuree
- 50g Findus basis soep en saus
- Snuifje peper en zout
- 1 Findus vistimbaal
- 1 Findus zalmtimbaal
Werkwijze
- Maak de aardappelpuree
- Maak de vissaus met de vispuree en de soep en saus basis
- Neem een ovenschotel en leg daarin de puree en de timbalen.
- Overgiet met de vissaus.
- Bak af in de oven.

– voor 1 persoon –
Ingrediënten
- 30 g Revogan instant roomdessert vanille
- 100 ml volle melk
Werkwijze
- Verwarm de melk en meng met het poeder.
- Klop krachtig tot een gladde structuur.
- Plaats 4u in de koelkast.
Laatavond snack


– voor 1 persoon –
Ingrediënten
- 70 g Findus mangopuree
- 130 ml halfvolle melk
- 2 el Revogan graanvlokken
- 1 el suiker
Werkwijze
- Mix alle ingrediënten.
- Serveer koud.