Ondervoeding (malnutritie) en slikproblemen (dysfagie).

Goed kunnen eten en drinken is een dagelijks basisrecht voor iedereen. Een goede voeding is essentieel voor senioren, zieken, ouderen en personen met motorische problemen als het gaat om het behoud van de gezondheid en de levenskwaliteit alsook het behoud en de opbouw van de spier- botmassa. De voeding moet verrijkt zijn aan energie en hoogwaardig eiwit, aangepast op het vlak van structuur en boordevol van smaak. En dit alles in kleine porties!

Ons ruim assortiment is verkrijgbaar in de gespecialiseerde winkel waarvan een lijst met verkooppunten hier in bijlage.

 

De Prodia producten zonder toegevoegde suiker zijn verkrijgbaar in de gespecialiseerde (dieet)winkels. Het Prodia assortiment is erg uitgebreid, waardoor niet altijd alle producten in het verkooppunt aanwezig zijn. Dit is voornamelijk voor portieverpakkingen broodbeleg en koekjes. Deze werden speciaal ontwikkeld voor de grootkeuken.

Prodia is ook verkrijgbaar in de apotheek, met uitzondering van diepvriesproducten zoals ijs en gebak.

 

De Glutenvrije producten zijn zowel in de dieetwinkel als in de apotheek te koop. Ook daar is het assortiment bijzonder groot. Is een product niet beschikbaar in het verkooppunt dan kan dat uiteraard steeds besteld worden.

 

De ‘Schär Excellent shops’ bieden een groot assortiment Schär producten aan, zowel droog als diepvries. Zie verder voor de lijst met de Schär Excellent shop verkooppunten.

 

Voor de gespecialiseerde (dieet) winkels waar onze eiwitrijke producten, de Prodia producten zonder toegevoegde suiker en/of glutenvrije producten aangeboden worden zijn in bijlage vier lijsten beschikbaar met de betere verkooppunten voor België en Luxemburg.

 

Onze farmaceutische producten (zoals de voedingssupplementen, de enzympreparaten, …) zijn uitsluitend verkrijgbaar in de apotheek.

Klik ook hier door naar onze webshop.

Ondervoeding malnutritie

Prodia winkels

Glutenvrije winkels

Schär Excellent shop

Contact info

REVOGAN nv
Landegemstraat 1
9031 Drongen - Belgium

Tel: +32(0)9 280 90 60
Fax: +32(0)9 282 98 73